Vegye fel velünk a kapcsolatot: Tel: (06)1/43-32-678, Email: info@atlanti-szerszam.hu

CRC CRICK 130 Előhívó folyadék

2,596.00Ft (+ÁFA)

CRC CRICK 130 ELŐHÍVÓ FOLYADÉK RONCSOLÁSMENTES HEGESZTÉSI VARRATVIZSGÁLATHOZ

CRC Crick 130 (RMV Előhívószer) RMV – Előhívó folyadék. A felületre permetezve, a Crick 120 által megjelölt hibákat kb. 7 perc elteltével piros vonalak vagy foltok formájában, felnagyítva láthatóvá teszi az anyaghibákat, repedéseket, sérüléseket és egyéb tökéletlenségeket mutatva azok formáját és méretét. Megfelel a következő specifikációnak: ASME Section V, art 6.

Kiszerelés: 500ml

Leírás

CRC CRICK 130 -500ml NDT DEVELOPER roncsolásmentes varrat és anyagvizsgáló – előhívószer

CRC Crick 130 (RMV Előhívószer) RMV – Gyorsan száradó – Előhívó folyadék. A felületre permetezve, a Crick 120 által megjelölt hibákat kb. 7 perc elteltével piros vonalak vagy foltok formájában, felnagyítva láthatóvá teszi az anyaghibákat, repedéseket, sérüléseket és egyéb tökéletlenségeket mutatva azok formáját és méretét. Megfelel a következő specifikációnak: ASME Section V, art 6.

FONTOSABB TULAJDONÁSGAI, FŐBB ELŐNYÖK

  • Az anyag vizsgálat egyszerűen és gyorsan végrehajtható (aeroszol késztermék).
  • Gyors eredményt ad, így csökkenti az ellenőrzéssel töltött állásidőt.
  • Igen költséghatékony megoldás: szükségtelenné teszi a drága, bonyolult és időigényes módszerek és berendezések alkalmazását.
  • Pontos, megbízható módszer a repedések és anyag tökéletlenségek kimutatására.
  • A termék megfelel a következő előírásoknak, ajánlásoknak és szabványoknak: EN ISO 3452-2:2000, (korábban NFA 09-120, NFA 09-520, NFA 09-521), RCC-M Tome III. fejezet MC4200, ASME Code Section V.
  • Eltarthatóság: gyártástól számított 6 év

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Különféle anyagok, részegységek, alkatrészek, gépek és berendezések, felületek és szerkezetek roncsolásmentes vizsgálatára:

  • Repedések, nyílt rések, üregek kimutatására a hegesztési varratokon.
  • Anyagfáradás, ill. vágás és egyéb fémmegmunkálás során az anyag szerkezetében keletkező rések és repedések kimutatására.
  • Porozitás, lyuk és repedés kimutatására csöveken, vezetékeken, tartályokon, bojlereken, hőcselérőkön, stb.

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “CRC CRICK 130 Előhívó folyadék”

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAPTekintse meg a termék biztonságtechnikai adatlapját TERMÉKINFORMÁCIÓS ADATLAPTekintse meg a termék információs adatlapját