Referenciák

Büszkék vagyunk, hogy partnereink között olyan társaságokat sorolhatunk fel mint a Kuka Robotics Hungária Ipari Kft., Siemens Zrt., Csaba Metál Zrt, GE Hungary Kft. Fót, MÁV Csoport, Univer Product Zrt.

1000.jpg

Fémvázas bútorokat gyártó partnerünknek a síkköszörülés folyamatához köszörű korongokat szállítottunk. A szerszámot kiváló minősége ellenére rendszeresen vissza kellett szabályozni, mert a pórusok nagyon gyorsan eltömődtek. Műszaki szaktanácsadó kollégánk működés közben szemrevételezte a meghajtó gépet és a korongot is. A köszörűgép fordulatszám beállítása nem volt megfelelő a fordulatszám szabályzó meghibásodása miatt, így magát a köszörűkorongot már nem az optimális fordulatszámon hajtották. Az ügyfél megjavíttatta a gépet, kollégánk pedig segített a köszörűkoronghoz szükséges műszaki paraméterek beállításában.

csiszolas_atlanti_szerszam

Ügyfelünk nagyméretű (többek között az autópályákon elhelyezett) kijelzőpanelek kereteit, tartóit gyártja rozsdamentes anyagból. A gyártás folyamatában minden jól tervezhető volt és hatékonyan működött, de a keretek és a panelek összeszerelése indokolatlanul sok munkaórát vett igénybe. Egy termék készre szerelésénél kb. 1000 csavart kellett betekerni úgy, hogy a madarak elleni szöges védelem miatt csak bizonyos pozíciókból lehetett hozzáférni. A cég többféle eljárással próbálkozott már, végül az Atlanti-Szerszám Kft. szolgáltatta számára azt a speciális Mighty Seven csavarozó gépet, mellyel hatodára csökkentették az összeszerelés idejét. Az így megspórolt idő a termelés hatékonyságát tovább növelte. A cég tudja, hogy az Atlanti-Szerszám Kft. törekszik az egyedi szerszámigényes feladatokra megoldást kínálni, nemcsak kéziszerszámok tekintetében, hanem telepített nagygépek esetében is.

Partnerünk, egy élelmiszeripari termékeket előállító multinacionális nagyvállalat a következő kihívással küzdött. Két különféle termék gyártásához ugyanazt a csőrendszert használta. Miután befejeződött az egyik termék gyártása, a csőrendszert tisztítani kellett. A 100%-os tisztasági eredmény eléréséig a nem megfelelő technológia alkalmazásával az első termékből nagy mennyiség vált hulladékká. Az Atlanti-Szerszám Kft. termékpalettájáról az amerikai gyártású RIDGID vízsugaras, forgófejes, nagynyomású csőtisztító készüléket ajánlotta, melynek segítségével a csőrendszer teljes átmérőjében maximálisan tisztává vált. A készülék mellé ajánlott kamerarendszer használatával tisztítás előtt és után is ellenőrizni tudták a csőrendszer állapotát. E két RIDGID készülék együttes alkalmazásával a vállalat a tisztítási munkafolyamat során már nem pazarolja az általa gyártott terméket. A bizonyított szakértelmünknek és a forgalmazott termékeink minőségének bizalmat szavazott a cég. További együttműködés keretein belül CRC élelmiszeripari karbantartó segédanyagok bevezetését is tervezi a vállalat, valamint felülvizsgálja más gyáregységeikben is a zártrendszerek tisztítási folyamatát.

Alumínium nyílászárók összeállításával foglalkozó partnerünk technológiai folyamatában különösen nagy szerepet képvisel az elemek hegesztése. Nem tervezett hegesztőgép beruházást, hiszen eddigi gépparkjával is tökéletesen meg tudta oldani a feladatokat. A Mach-Tech kiállításon meglátogatta az Atlanti-Szerszám Kft. standját, ahol megismerkedve a MERKLE hegesztőgépek tudásával, kíváncsi lett, mit jelentene saját termelésében, ha ezekkel a gépekkel dolgozna. Szakértő kollégánk ügyfelünk telephelyén bemutatta a feladat elvégzésére legideálisabb eszközt, a MERKLE HIGH PULSE szériát. Felhasználóbarát, könnyen kezelhető magyar menürendszer, pisztolyról vezérelhető állítható előtolás és áramerősség. A szakmai bemutatót vásárlás követte. A döntés helyességét a cég hegesztő szakembereinek élményszerű munkavégzése igazolta.

hegesztes_atlanti_szerszam_2

Önnek tudunk segíteni? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Minőség - Szakérelem - Tapasztalat

Erősségünk a szakmai tudásban, innovációban, rugalmasságban és maximális ügyfélközpontúságban rejlik.