Minőségpolitika

Minőségi szerszámok - Szakértőktől Profiknak

Az Atlanti-Szerszám Kft. 1992-ben kezdte meg ipari szerszámkereskedelmi tevékenységét, melyet az eltelt időszak komoly munkájának és az együttműködő partnerek bizalmának köszönhetően folyamatosan fejlesztett, így mára a magyar szerszámkereskedelem egyik meghatározó piaci szereplőjévé vált.

Certop_9001-COhun

Mindennapi tevékenységünket az alábbi folyamatok határozzák meg

  • Ipari üzemi célú gyártó és karbantartó gépek, berendezések, tartozékok és alkatrészek, megmunkáló és szerelő szerszámok, mérőeszközök és műszerek, ellenőrző és vezérlő eszközök, hegesztőanyagok, munkavédelmi felszerelések, ipari tömítő, ragasztó, karbantartó, vegyi-és segédanyagok kis-és nagykereskedelme.
  • Gépek telepítése, üzembe helyezése, kísérő szervizszolgáltatások nyújtása.
  • Műszaki szaktanácsadás.
  • Korszerű logisztikai rendszer kialakítása eszközkiadó automaták üzemeltetésével.

A piaci visszajelzések alapján legnagyobb erősségünk maximális ügyfélközpontúságunkban rejlik.

E legfőbb erényünk és előnyünk megőrzése érdekében döntöttünk úgy, hogy bevezetjük, majd működtetjük és fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

A minőségirányítási rendszer kialakításánál fontosnak tartottuk, a következő irányelveket:

  • Vevőközpontúság, vevői észrevételek hatékony kezelése
  • Tudásunk folyamatos bővítése
  • Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése
  • Beérkező információk visszacsatolása

 A rendszer fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő erőforrás biztosítása.

  • Olyan létesítményekkel és eszközökkel rendelkezünk, melyek hozzájárulnak az ügyfelek igényeinek maradéktalan kiszolgálásához.
  • Szakmai csapatunk olyan munkatársakból áll, akik képesek és kellően motiváltak, hogy tudásukat képzéseken bővítsék.

Az optimális erőforrások kiválasztása során az Atlanti-Szerszám Kft. figyelembe veszi a korábban megfogalmazott fenntarthatósági, környezettudatossági valamint esélyegyenlőségi alapelveit.

A rendszer fejlesztéséhez szükség van a folyamatok értékelésére. A vezető beosztású munkatársak nyomon követik és értékelik a mindennapi tevékenységeket, figyelembe veszik a javításukhoz kapcsolódó észrevételeket, és belső szabályzatban rögzítik a helyes eljárási folyamatokat.

Ezen irányelvek betartásával tudjuk megvalósítani legfőbb célunkat, hogy az ipari termelő és szolgáltató vállalkozások részére olyan innovatív megoldásokat kínáljunk, melyekkel hatékonyabban és gazdaságosabban tudják kiszolgálni saját partnereik igényeit.