CÉGÜNK

BEMUTATKOZÁS

MINŐSÉG – SZAKÉRTELEM – SZERVÍZ – TAPASZTALAT

1992-ben, csaknem negyed évszázada néhány lelkes magyar fiatal, összefogott azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy olyan vállalatot, ami az akkori piacon úttörő módon a szakértelemre, a kiváló minőségre és a magas szintű szolgáltatásra fókuszált. Megalapították az Atlanti-Szerszám Kft.-t, melynek neve ma garanciát jelent a korszerű fémipari technológiai megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre, valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra a szerszám és gépkereskedelem területén.

Munkatársaink legfőbb célkitűzése az elégedett üzleti partnerek számának növelése, a kapcsolatok elmélyítése.

Értékesítő kollégáink széles spektrumú műszaki szaktanácsadással, a fémipari, karbantartási megmunkálások területén jelentkező innovációk közvetítésével, kiváló ár/érték arányú termékekkel; a megrendelések lebonyolításában tevékenykedők korrekt értékesítési adminisztrációval, jól szervezett logisztikával; háttérbázisaink jó raktári felkészültséggel állnak Partnereink rendelkezésére.

Köszönjük minden velünk együttműködő Gyártó Partnerünknek a magas szintű szakmai támogatást, melynek segítségével közvetíteni tudjuk a legkorszerűbb megmunkálási, diagnosztikai és raktározási technológiákat!

Köszönjük minden kedves Felhasználó és Kereskedő Partnerünknek azt a bizalmat, amellyel üzleti együttműködésünk sikereihez nap, mint nap hozzájárul!

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük Munkatársainknak odaadó, lelkiismeretes munkavégzésüket! Hisszük, hogy a fejlődés csakis korrekt, felelősségteljes, kölcsönös előnyöket biztosító együttműködéssel, együttes gondolkodással vihető tovább!

Csóti József
Ügyvezető igazgató

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

ÉRTÉKESÍTÉS

Fémmegmunkáló gépek, ipari, üzemi célú gyártó- és karbantartó gépek, berendezések és szerszámaik

Csiszolástechnikai eszközök, forgácsoló, fúró, menetfúró, metsző, esztergáló, maró szerszámok, elektromos, pneumatikus kisgépek

Hajlékony tengelyű hajtások és tartozékaik, hegesztőgépek és tartozékaik, hozaganyagok

Kopóalkatrészek, ipari tömítő, ragasztó, karbantartó, vegyi-és segédanyagok

Munkavédelmi eszközök és felszerelések

Megmunkáló és szerelő szerszámok, mérőeszközök, műszerek

SZERVÍZ SZOLGÁLTATÁS

Gépek telepítése, üzembe helyezése

Gépek garanciális és azon túli javítása, karbantartása

Kisgépes flotta-szolgáltatás


SZAKTANÁCSADÁS

Műszaki, technológiai szaktanácsadás:

konzultációk, tesztek, termék-kiválasztás

Innovatív raktározási rendszerek kialakítása, üzemeltetése

HITVALLÁSUNK

back_small_02

HITVALLÁSUNK ÉS FELEŐSSÉGVÁLLALÁS

Cégünk hírnevét a munkatársaink szakmai tudása és az általuk nyújtott szolgáltatások minősége alapozza meg.

Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk szakmai képzésükre, hogy felkészítsük őket a jövőbeli szakmai kihívásokra és hogy mindig a legújabb technológiák ismeretével felvértezve öregbítsék az Atlanti-Szerszám Kft. hírnevét.

Stabil, megbízható munkakörnyezetet biztosítunk alkalmazottaink számára, folyamatos fejlődési lehetőségekkel, a hosszú távú együttműködésekben hiszünk legyen szó beszállítóinkról, ügyfeleinkről és munkatársainkról.

Felelősségünk szem előtt tartásával tartós értéket teremtünk partnereink számára, és ez a felelősségtudat, szaktudás, és a fenntarthatóságra való törekvés határozza meg vállalati kultúránkat.

Cégünk azon kereskedelmi vállalatok egyike, amely MSZ EN ISO 9001:2009 minősítéssel rendelkezik.

FORGALMAZOTT MÁRKÁINK